Så lever jag mitt liv!!

Alla inlägg den 24 januari 2011

Av Jenny - 24 januari 2011 23:24

Nu ikväll så tvättade jag lite stallkläder. Har en tvätt i maskinen nu som innehåller en täckjacka och ett par täckbyxor. Måste tvätta stallkläderna men jämna mellanrum så det inte gror någon hästlukt i dom.

 

Det känns så bra att jag kanske får ha Josefin kvar på Hällsätter. Det va så kul att rida idag med de i tankarna. Om jag bara kunde få en inkomst så jag klarar att ha Josefin kvar helt och att kunna flytta hemifrån så skulle allt bara bra.

 

Inom 3 månader så blir jag kallad till en stor utredning i Uppsala. Problemen med min epilepsi alltså. Hoppas dom kommer fram till något bra som gör att jag slipper alla känningar jag har. Jag har känningar varje dag och det är inte det roligaste kan jag lova. Oron av att få anfall ger ju ingen positiv inverkan på känningarna. Usch, vill bara slippa krångelepilepsin. Jag vill kunna medicinera med en medicin och kunna börja ta mitt efterlängtade körkort som jag har väntat på så länge. Jag skulle ha haft det nu om jag inte hade fått epilepsin. Men men jag får la stå ut helt enkelt.

 

Jag längtar tills jag får åka dit. Jag ska gå runt på sjukhuset när jag får tid över. Ska bla kolla den avdelningen som pappa låg på när han behandlades för sin cancer.

 

http://www.akademiska.se/templates/page____25678.aspx

 

Kolla gärna in på länken ovan. Klicka runt så står det mer.

 

Jag och Christian kommer att åka buss ner, sjukresa alltså. Ville såklart åka bil ner men det är billigare med sjukresa. Jag hoppas att det inte är så många som åker med den bussen.

 

Jag undrar vad jag kommer få göra där nere. Jag vet att jag ska få prata med en neurolog, nån epilepsiläkare. Det finns tydligen ett helt "lag" med bara människor som är specialiserade för just epilepsi. Bla så finns det neuropsykologer och lite sånna så jag kommer nog få prata mycket om epilepsin. Men de ska bli skönt. Och det underlättar att Christian ska följa med mig eftersom han har hjälpt mig så mycket med det här. Ringt runt till halva Sverige typ. Nej då men iallafall fram och tillbaka mellan Uppsala och Gävle pga att min remiss slarvades bort. Dom sa att den hade fastnat i nått system eller va det va. Jaja visst säkert. Dom måste ju såga så för att inte få dåligt rykte, men de genomskådade pappa totallt när jag berättade för dom vad dom hade sagt. men tillslut kom remissen fram och en bekräftelse i brevlådan om att remissen hade kommit och att dom hade kollat på den. Så nu ska vi bara ringa till Uppsala och försöka skynda på lite och kanske ge mig lite förtur eftersom jag har så pass många känningar som jag har.  

 

Det sägs att min sjukdom är stressrelaterad men jag tror inte det bara beror på stress. Jag tror att jag föddes med epilepsi men att inget märkter. Sen så i samband med stressen som var på mitt förra jobb som hästskötare gjorde att den "blommade ut" och utvecklade riktig epilepsi. Så det kanske var menat för mig att jag skulle få denna sjukdom. Det finns ingen i min släkt som har haft/har epilepsi. Inte vad jag vet. Jag vet 2 hundar som hade det men dom fick dom avliva. Det går inte att medicinera en hund resten av dens liv. Visst går går det väl men hunden mår nog inte så bra av de så då är det bäst att den får somna in.

 

Idag har jag bara haft en känning. Skönt! Annars kan jag få uppåt 3 stycken på en dag. Hade de för någon dag sedan och det är inte roligt. Spillde ut lite te på golvet av just känningen.

 

Nä nu ska jag kolla på Tre Kronor tills tvätten är klar sen så ska jag sova.

 

Sov så gott!

Av Jenny - 24 januari 2011 11:02

God dag!

 

Igår kväll/natt innan jag somnade så kollade jag igenom mitt CV och personliga brev och det såg rätt så bra ut, bättre än vad jag trodde iallafall. Ska nog göra lite småändringar bara. Jag som trodde att jag skulle få göra ett helt nytt. Så nu ska jag skriva ut några exemplar och sen skicka in via mail till olika företag och även gå ut och presentera mig.

 

Idag blir de en ridtur med Theres och Jubel. Jag tänker vara så omständig att jag tar 21:an in till stan och sen från stan med buss 20 till stallet. Det kostar inget extra eftersom jag åker på samma biljett. Det gör förvisso en buss härifrån direkt till stallet men då kommer jag till stallet 16:20 och jag och Theres bestämde att vi skulle rida vid 16. Men de gör absolut ingenting.

 

 

Idag sov jag inte så länge. Vaknade 8 av att jag fick ett sms av Christian. Ett god morgon sms är alltid kul att få. Kanske ska börja gå och lägga mig i skapligt bra tid och sen kliva upp senast 9 härdanefter.

 

 

Nu har jag sorterat mina nageltippar som jag ska använda på Theres. Ska bli spännande att se hur de blir och om hon blir nöjd, hoppas hoppas.

 

Have a nica day!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Translation


Ovido - Quiz & Flashcards