Så lever jag mitt liv!!

Alla inlägg under juli 2011

Av Jenny - 21 juli 2011 06:24

God morgon! Ligger i sängen och morgonbloggar lite, flitigt va? :-P Jag ska alldeles strax kliva upp från min mysigt varma sida av sängen och göra mig iordning för en arbetsdag. Christian är de underbaraste jag vet. Av massor av anledningar. Han ska skjutsa mig till jobbet idag. Så skönt! Känns inte lika stressigt då. Vi kommer inte att träffas nått mer idag eftersom han ska jobba och när han inte jobbar så jobbar jag. :-S Men så är de. De måste bli så. Aja, nu ska jag kliva upp. //Jenny Penny

Av Jenny - 20 juli 2011 23:45

Hej hopp!Idag red jag och en som heter Carita tillsammans. Vi klättrade lite i sandtaget och lite annat. Josefin va förvånansvärt lugn och sansad. Jättekul. Och både hon och jag va nöjda efter dagens träning. Hon stod och halvsov medans jag fixade iordning henne efter ridningen. :-) Imorgon blir det ett dressyrpass på banan. :-) Ska bli skoj. Få se, kanske hinner jag rida Thradur en tur imorgon också så får Jossan stå inne i boxen och vila lite efter passet. Jah har börjat fundera lite på när jag ska börja ge henne kraftfoder. Betet i mitten på augusti brukar inte vara så näringsrikt så då behövs det nog nått extra för att uppnå de optimala för henne. Men vi är imte där ännu. :-) Full rulle hela dagen på jobbet idag. De va så skönt att få sluta. Nu ska jag ta och sova. Ligger redan i sängen och bloggar med mobilen. :-P God Natt!! //Jenny Penny

Av Jenny - 16 juli 2011 22:41

Heej!


Idag har min dag varit kanon. Fläckfri!


Sov bra inatt trots att jag vaknat några gånger. Jag sov tills jag vaknade av mig själv 11.24 Gick upp och åt frukost. Sen bar det av till stallet trots att det nog skulle börja regna när som helst.

När jag va påväg för att hämta Jossan i hagen så började det spöregna när jag va halvvägs ner i den "lilla" hagen, men det sket jag blanka f*n i. Fick in en lagomt blöt häst. Fixade henne i ett lugnt och skönt tempo. Sen så hade vi sån tur att de slutade regna när vi va klara och de va uppehåll hela tiden när vi va ute. Tom så att solen kom fram bland molnen på vägen hem.


Men jag höll på att ramla av idag.   Josefin hoppade till åt sidan och jag föll framåt. Men de va till de positiva och de gjorde absolut ingenting. Hade inte gjort nått om jag hade ramlar av heller, dagen va ända så bra som den kunde ha varit.


Hon va först och främst lugn och fin.

För det andra så va hon så runt och fin i galoppen. Jobbade alltså med ryggen och satte under sig bakbenen. Ni som vet vad det betyder vet vad jag menar, och ni som inte förstår kan väl fråga mig via kommentarer så svarar jag gladerligen.   


Mimmi (katten) sover, Christian jobbar och jag slöar. De är absolut inget bra på tvn på lördagskvällar. Sneglar lite då och då medans jag bloggar på nån svensk skitfilm.


Bjuder på en fin bild på min häst Josse, Jossi, Jossan, Josefin. Kärt barn har många namn!   


         Visst har jag en fin häst?   


För några veckor sen så va jag, min kusin Sofia, Christian och Christians lillebror Alexander i Stockholm. Jag och Sofia gick runt och lekte förvirrade i stan och Christian och Alexander lekte barn på Grönan.   


Har lite bilder


Världens finaste knaskusin Sofia

  


Världens godaste glass ska de vara. Ben & Jerry Choco funge brownie på voffla.

  


Sofia åt en strawberry cheesecake i bägare

 


Jag föredrar glass framför godis och chips.


När vi satt där och kollade ut över plattan på Sergels torg så va de en dansuppvisning. Jag knäppte inget kort på den men knäppte kort på en möhippa som jag tyckte va lite roligare att knäppa på. 


   


Nä nu ska jag försöka hitta nått på tv:n som går att kolla på.


//Jenny Penny 

Av Jenny - 15 juli 2011 22:14

Här kommer bilderna jag lovade.

När vi kom till Uppsala så åkte vi på en affär som heter Chili. Har roliga bilder därifrån.


           


Efter att vi hade varit på Akademiska så gick vi ner på stan och besökte bland annat en affär som heter Myrorna. En second hand butik.

Hittade jättesöta bebistofflor som jag bara måsta köpa. 20 kr kostade dom så jag kunde inte låta bli.


      


På vägen dit så såg vi en and som åt alger på en typ av fors under en bro. Såg jätteroligt ut och den verkade inte bli mätt heller för efter några timmar när vi va påväg upp till sjukhuset igen så satt den skav där och åt.   


  


Som lunch åt vi på ett typ av lunchställe i Uppsala.

Lägg märke på vad den heter.


  Min svärmor heter Marianne så de tyckte jag va lite kul.   


Nu ska jag kika klart på filmen Adam och Eva.


Hörs imorgon!


//Jenny Penny




Av Jenny - 15 juli 2011 06:34

fråga. Hur sover en fågel? Och hur länge på ett dygn? :-P Om man heter Jenny så kan man komma på såna knasiga frågor. :-P Kan kanske inte ens går att googla svaren. De får bli min stora uppgift idag, min utmaning! Haha! :-) Ikväll ska jag lägga ut bilder sen jag var i Uppsala i onsdags. Ha en bra dag! //Jenny Penny

Av Jenny - 14 juli 2011 22:45

Hej mina vänner!


Det har hänt mig massor den senaste veckan.

Igår va jag till Uppsala och träffade min neutolog. Jag fick det glädjande beskedet att mina frånvaro attacker inte beror på min epilepsi utan de beror på nått som sitter längre in, alltså nått som tynger mig. Det går inte att "ta bort" med mediciner, det gåller alltså att få prata av sig med någon som verkligen kan komma och ge tips och förklara för mig vad det är som jag känner osv, och därför har jag börjat gå hos en kurator. Har gått två gånger såhär långt. Senast idag faktiskt. De känns superbra, jag är så nöjd och allt kommer att lösa sig nu. Bara jag är ärlig mot mig själv!!


Idag red jag igen. Vilken superhäst jag har.   Hon va så lugn och fin i skogen idag. Så otroligt roligt.   Visst, hon taggade till i galoppen på hemvägen. Jag ville byta från vänster till höger galopp men de tyckte inte hon, hon tycker den är svårare så då blev hon förbannad på mig att hon inte fick göra som hon vill. Men jag fick henne att lugna sig efter en kort stund och kunde utan problem få henne till en fin högergalopp som även den va fin. Jag måste träna galoppen på volt på banan så den stärks. Kanske tar en sväng på banan imorgon. De är så kul att rida där nu när hon går så fint.


I Uppsala igår va jag in på Hööks och köpte grejer till mig själv för en gångs skull, annars brukar jag bara köpa grejer till Josefin.


Jag köpte:


Den här fina hjälmen



Dom hör jättesköna ridbyxorna



Blommiga ridstrumpor



Sen så blev de inget mer där. Måste ju hejda mig också.   


Kollar just nu på en film men den är snart slut. Den där Mary heter den och nu ska dom sloss om henne.   De är kärlek de. Eller nja.




Sen ska jag sova. Jobb imorgon!


God natt!


//Jenny Penny

Av Jenny - 12 juli 2011 09:26

Min dag i stallet igåe började inte så. Josefin ville inte komma in från hagen, inte ens med foderhinken, fanns inte på kartan. Hon sprang runt där med en kompis och såg så lycklig ut. Så jag gick och hämtade en tjej i stallet. Jossan gjorde precis som hon gjorde med mig sprang ifrån. Men tillslut så fick jag tag i kompisen och gick upp till en mindre hage och då följde jossan efter, och då stängde hon jag hade med mig grinden och då gav Josefin upp hoppet och så va de bara att gå fram och ta henne. Jag skrittade ut en sväng med Carita och Krutov och sen blev de banan. Hon kändes mycket fin i höger, både i skritt och trav, kul! Men lite seg i vänster, mest i traven. Men är bara att jobba på. :-) Nu är min rast slut så jag ska ut och jobba.Ha en bra dag! // Jenny Penny

Av Jenny - 11 juli 2011 06:28

God morgon måndag! När jag gick till bussen vid 6 så såg jag en kvinna som hade en grön klänning på sig. Till de så hade hon ett par vita LÅGA ballerinaskor och en brun väska på ena axeln. Om jag nu mot min vilja skulle bli tvungen att bära det där så skulle jag först sätta på mig ett par vita leggings som går ner till början av knäna, ett par vita skor med nån typ av klack och sen en vit mindre väska. Men de är jag de. :-) Nu kommer snart min buss som tar mig till jobbet. Ha en underbar dag! //Jenny Penny

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Translation


Ovido - Quiz & Flashcards