Så lever jag mitt liv!!

Alla inlägg den 16 juli 2011

Av Jenny - 16 juli 2011 22:41

Heej!


Idag har min dag varit kanon. Fläckfri!


Sov bra inatt trots att jag vaknat några gånger. Jag sov tills jag vaknade av mig själv 11.24 Gick upp och åt frukost. Sen bar det av till stallet trots att det nog skulle börja regna när som helst.

När jag va påväg för att hämta Jossan i hagen så började det spöregna när jag va halvvägs ner i den "lilla" hagen, men det sket jag blanka f*n i. Fick in en lagomt blöt häst. Fixade henne i ett lugnt och skönt tempo. Sen så hade vi sån tur att de slutade regna när vi va klara och de va uppehåll hela tiden när vi va ute. Tom så att solen kom fram bland molnen på vägen hem.


Men jag höll på att ramla av idag.   Josefin hoppade till åt sidan och jag föll framåt. Men de va till de positiva och de gjorde absolut ingenting. Hade inte gjort nått om jag hade ramlar av heller, dagen va ända så bra som den kunde ha varit.


Hon va först och främst lugn och fin.

För det andra så va hon så runt och fin i galoppen. Jobbade alltså med ryggen och satte under sig bakbenen. Ni som vet vad det betyder vet vad jag menar, och ni som inte förstår kan väl fråga mig via kommentarer så svarar jag gladerligen.   


Mimmi (katten) sover, Christian jobbar och jag slöar. De är absolut inget bra på tvn på lördagskvällar. Sneglar lite då och då medans jag bloggar på nån svensk skitfilm.


Bjuder på en fin bild på min häst Josse, Jossi, Jossan, Josefin. Kärt barn har många namn!   


         Visst har jag en fin häst?   


För några veckor sen så va jag, min kusin Sofia, Christian och Christians lillebror Alexander i Stockholm. Jag och Sofia gick runt och lekte förvirrade i stan och Christian och Alexander lekte barn på Grönan.   


Har lite bilder


Världens finaste knaskusin Sofia

  


Världens godaste glass ska de vara. Ben & Jerry Choco funge brownie på voffla.

  


Sofia åt en strawberry cheesecake i bägare

 


Jag föredrar glass framför godis och chips.


När vi satt där och kollade ut över plattan på Sergels torg så va de en dansuppvisning. Jag knäppte inget kort på den men knäppte kort på en möhippa som jag tyckte va lite roligare att knäppa på. 


   


Nä nu ska jag försöka hitta nått på tv:n som går att kolla på.


//Jenny Penny 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Translation


Ovido - Quiz & Flashcards